back

Про хід виконання Програми збереження документів, які не належать до Національного архівного фонду України

30 травня 2012

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(десята сесія шостого скликання)

21 червня 2012 року
м.Чернігів

Про хід виконання Програми
збереження документів, які не належать
до Національного архівного фонду
України

Заслухавши звіт завідувача комунальної установи «Чернігівський районний трудовий архів» про виконання районної Програми збереження документів, які не належать до Національного архівного фонду України на 2011-2012 роки, затвердженої рішенням районної ради від 17 лютого 2011року, відповідно до ст. 29 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Звіт про виконання районної Програми збереження документів, які не належать до Національного архівного фонду України на 2011 - 2012 роки, затвердженої рішенням районної ради від від 17 лютого 2011 року, прийняти до відома (додається).

2. Чернігівській районній державній адміністрації забезпечити фінансування Програми збереження документів, які не належать до Національного архівного фонду України, на 2012 рік, виходячи з фінансових можливостей бюджету.

3. Комунальній установі «Чернігівський районний трудовий архів»Чернігівської районної ради Чернігівської області продовжити виконання визначених у Програмі заходів.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку району.

           
Голова районної ради М.Б. Литвин