back

Про хід виконання районної цільової Програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей,позбавлених батьківського піклування,подолання дитячої безпритульності та бездоглядності на 2011-2016 роки

30 травня 2012

Проект                       

ЧЕРНІГІВСЬКА  РАЙОННА  РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(десята сесія шостого скликання)

____  червня   2012 року
м.Чернігів

Про хід виконання районної цільової
Програми розвитку сімейних форм
виховання дітей-сиріт, дітей,
позбавлених батьківського піклування,
  подолання дитячої безпритульності та
  бездоглядності на 2011-2016 роки

Заслухавши інформацію Чернігівської районної державної адміністрації про хід виконання районної цільової Програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання дитячої безпритульності та бездоглядності на 2011-2016 роки, відповідно до п.16, п.28 ч.1 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада  в и р і ш и л а:            

1. Інформацію Чернігівської районної державної адміністрації взяти до відома (додається)

           

2. Райдержадміністрації при уточненні районного бюджету на 2012 рік забезпечити фінансування районної цільової Програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання дитячої безпритульності та бездоглядності на 2011-2016 роки в повному обсязі (29 тис.грн.).            

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань сім’ї, молоді, розвитку фізичної культури, спорту та туризму.

Голова районної ради М.Б. Литвин