back

06 листопада 2017

Чернігівське об'єднане управління Пенсійного фонду України інформує:

Виїздний прийом у Гончарівську.

Начальник Чернігівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Микола Демченко та начальник управління пенсійного забезпечення військовослужбовців та деяких інших категорій громадян Головного управління Пенсійного фонду України Світлана Симанчук провели виїздний прийом у Гончарівській об’єднаній територіальній громаді Чернігівського району.

Присутні були проінформовані про зміни до пенсійного законодавства, порядок зарахування періодів роботи до страхового стажу. Велику зацікавленість присутніх викликали питання пенсійного забезпечення учасників бойових дій, війсковослужбовців та членів їх родин.

З метою налагодження співпраці щодо організації ефективного прийому та обслуговування осіб, які звертаються до органів Пенсійного фонду України, було підписані Угоди про співпрацю між Головним управління Пенсійного фонду України, Чернігівським об”єднаним управлінням Пенсійного фонду України та об’єднаною територіальною громадою.

Підписання Угод враховує потребу жителів Гончарівської об’єднаної територіальною громади в одержанні послуг, які надаються передставниками Пенсійного фонду та сприяє удосконаленню, спрощенню, скороченню та оптимізації в межах чинного законодавства процедур надання послуг, шляхом зменшення витрат часу та коштів громадян.

Під час виїздного прийому Микола Демченко, Світлана Симанчук та Віталій Рудник зазначили, що подальша конструктивна співпраця у сфері соціального захисту, сприятиме підвищенню життєвого рівня і створення передумов для гарантованого пенсійного забезпечення громадян та реалізації прав застрахованих осіб.