back

04 жовтня 2017

Відбулося засідання дев’ятнадцятої сесії Чернігівської районної ради сьомого скликання

3 жовтня 2017 року відбулося пленарне засідання дев’ятнадцятої сесії районної ради сьомого скликання, яке провів голова районної ради Олександр Ларченко.

В роботі сесії взяли участь голова Чернігівської районної державної адміністрації Віктор Корж, перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол, керівники районних підприємств, установ та організацій, працівники виконавчого апарату районної ради та районної державної адміністрації, представники засобів масової інформації та громадських організацій, сільські та селищні голови.

На засіданні зареєструвалося 25 народних обранців.

В ході затвердження порядку денного сесії два питання знято з розгляду. За поданням голови районної ради, рекомендаціями постійної комісії районної ради з питань бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку та поданням голови районної державної адміністрації до порядку денного пленарного засідання додатково включено 4 питання. Загалом на пленарному засіданні 19-ої сесії районної ради розглянуто 28 питань.

По всіх питаннях порядку денного сесії прийняті відповідні рішення.

Також, в розрізі розгляду «освітніх» питань, на запрошення голови районної ради Олександра Ларченка, на пленарному засіданні виступила Соронович Олена Юріївна - заступник начальника Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, яка проінформувала присутніх в сесійній залі щодо рівня освіти в Чернігівському районі.

В цілому робота дев’ятнадцятої сесії районної ради пройшла злагоджено та конструктивно.

З проектами рішень та результатами голосування можна ознайомитися на офіційному сайті районної ради.

За інформацією виконавчого апарату районної ради