back

02 жовтня 2017

Відбулося засідання постійної комісії районної з питань бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку

28 вересня 2017 року під головуванням депутата районної ради Пономаренка Миколи Дмитровича відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку.

Порядок денний був затверджений з 15 питань. Шість питань порядку денного не виноситимуться на чергову сесію районної ради, по двом питанням депутатами були прийняті рекомендації включити їх до порядку денного чергової сесії, а саме:

1. Про внесення змін до районної Програми підтримки індивідуального житлового будівництва та розвитку особистого селянського господарства «Власний дім» на 2016-2020 роки;

2. Про розгляд рішення Рівненської районної ради Рівненської області «Про звернення депутатів Рівненської районної ради до Верховної Ради України щодо скасування депутатської недоторканності народних депутатів України.

На засіданні також заслуховували інформацію щодо нової районної цільової Програми з національно-патріотичного виховання на 2018-2020 роки. Метою якої є створення та розвиток в Чернігівському районі системи національно-патріотичного виховання, насамперед дітей та молоді, на основі формування й утвердження принципів любові і гордості за власну державу, її історію, мову, культуру, науку, спорт, національних і загальнолюдських цінностей. З проектом рішення «Про затвердження районної цільової Програми з національно-патріотичного виховання на 2018-2020 роки» можна ознайомитись за посиланням http://chern-rayrada.cg.gov.ua/index.php?id=262884&tp=0.

Текст протоколу засідання комісії, рекомендації, висновки оприлюднені на сайті районної ради за посиланням http://chern-rayrada.cg.gov.ua/index.php?id=15793&tp=2&pg=

За інформацією виконавчого апарату районної ради