back

29 вересня 2017

«Седнівська осінь»

Останньої суботи вересня – 30 числа, у селищі Седнів відбудеться вже традиційне Всеукраїнське літературно-мистецьке свято «Седнівська осінь».

Вкотре славетне козацьке містечко з чудовими краєвидами та пам’ятками запрошує гостей ознайомитись з виставковими комплексами територіальних громад району, виробами майстрів народної творчості, насолодитись виступами художніх колективів сільських громад та гостей свята. А представники виїзної торгівлі запропонують скуштувати різноманітні страви з українським колоритом.

Відвідувачів свята о 10:00 радо зустрічатимуть представники виставкових комплексів із запрошенням відвідати виставку та взяти участь у святковій лотереї.

О 10:30 заплановане відкриття пам’ятника українському лірнику біля славетної козацької Георгіївської церкви, у якій вперше заспіває хор імені Бортнянського.

Далі відбудеться покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченка у Садибі Лизогубів та урочисте відкриття свята. Учасники дійства зможуть ознайомитися із полотнами художників, які надихалися седнівськими краєвидами у своїй творчості.

Під час свята у Садибі Лизогубів працюватимуть виставкові зали та Музей енергетики на Чернігівщині, який розташований на території Седнівської ГЕС.

Організаційний комітет: Питанням «реєстрації» представників торгівлі займається особисто заступник голови районної ради – 050-465-06-10, щодо всіх інших питань звертайтеся до Сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Чернігівської РДА.