back

25 вересня 2017

Село моє – душі криниця.

В Редьківці відсвяткували День села, присвячений дню визволення Чернігівщини від нацистських окупантів та 25 –й річниці утворення села. На заході були присутні поважні гості – ветерани війни та праці, учасники АТО, заступник голови обласної держадміністрації Наталія Романова, голова районної ради Олександр Ларченко, депутат районної ради Борис Ващенок, голова ветеранської організації села, перший сільський голова - Тетяна Іванова, мешканці села.

Гості свята та жителі поклали квіти до меморіального комплексу загиблим воїнам-односельцям у ІІ світовій війні.

У залі клубу розгорнулась виставка «Народна творчість - духовне надбання народу», де представлені роботи молодих майстринь – вишивальниць Олени Кондратенко, Лілії Процько та Світлани Масановець.

Сільський голова привітав громаду зі святом, нагадав події 1992 року, коли село Редьківку Ріпкинського району переселяли в Чернігівський район, розповів про досягнення та здобутки, які відбулися за цей період у громаді, вручив Подяки виконкому сільської ради громадянам, які брали активну участь у благоустрої пасовища. А депутат районної ради Борис Ващенок вручив премії.

З вітальними промовами до громади звернулися і гості свята.

Традицією свята стало вітати ювілярів. Їх у цьому році – 24. Здоровили найстаршу жительку Родіонову Февронію Іванівну, яка відсвяткувала 90 – літній ювілей.

Привітали і наймолодших - Крістіну Масановець та Петра Цируліка.

Лунало у залі і «Гірко!» - сім`ям Лідії та Геннадія Стрекньових із 45 – річчям, Лідії та Миколи Масановців – із 40 –річчям, Любові та Михайла Шкурків, Олени та Сергія Чечуги, Людмили та Валерія Шуманів – із 30- річчям, Олени та Сергія Гриня – із 25 – річчям подружнього життя.

Лунали пісні у виконанні жіночого вокального ансамблю «Полісянка», солістів Валентини Масановець , Наталії Шимко, Ані Кондратенко та Лізи Боглан. Гарно провели святкову програму ведучі Марина Надточей та Вікторія Ващенок.

Для дітей було організовано ігри та розваги, які провели Ірина та Марина Надточей.

Пригощали короваєм та кулішем, який приготувала працівник сільської ради Людмила Шуман.

Дякуємо підприємцям та жителям села Борису Ващенку, Світлані Пономаренко, Світлані Ващенок, Ігорю Корнієнку, Геннадію Масановцю, Андрію Ребенку за надану благодійну допомогу у проведенні свята.

Завідуюча клубом-бібліотекою Наталія Шимко.