back

«Про реорганізацію Пісківського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І ступеня – дошкільний навчальний заклад» Чернігівської районної ради Чернігівської області»

25 вересня 2017

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дев’ятнадцята сесія сьомого скликання)


______________ 2017 року
м.Чернігів


Про реорганізацію Пісківського навчально -
виховного комплексу «загальноосвітня школа
І ступеня – дошкільний навчальний заклад»
Чернігівської районної ради
Чернігівської області

Відповідно до пункту 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 63, статті 78 Господарського кодексу України, статті 18 Закону України «Про освіту», статті 11 Закону України «Про загальну середню освіту», статтей 104, 105, 110, 111 Цивільного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців», з метою оптимізації мережі загальноосвітніх навчальних закладів у районі та підвищення ефективності організації навчально-виховного процесу та з урахуванням наявного учнівського контингенту, районна рада в и р і ш и л а :

1. Реорганізувати шляхом поділу загальноосвітній навчальний заклад «Пісківський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І ступеня – дошкільний навчальний заклад» Чернігівської районної ради Чернігівської області» у «Пісківську загальноосвітню школу І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області» та «Пісківський дошкільний навчальний заклад «Журавлик» Чернігівської районної ради Чернігівської області» з 07 листопада 2017 року.

2. Створити комісію з припинення юридичної особи «Пісківський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І ступеня – дошкільний навчальний заклад» Чернігівської районної ради Чернігівської області» (далі – комісія з припинення) у складі згідно з додатком.

3. Комісії з припинення у встановленому законодавством порядку здійснити організаційно-правові заходи щодо реорганізації Пісківського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І ступеня – дошкільний навчальний заклад» Чернігівської районної ради Чернігівської області у Пісківську загальноосвітню школу І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області та Пісківський дошкільний навчальний заклад «Журавлик» Чернігівської районної ради Чернігівської області шляхом поділу.

4. Чернігівській районній державній адміністрації подати на затвердження на чергову сесію районної ради статути навчальних закладів «Пісківська загальноосвітня школа І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області» та «Пісківський дошкільний навчальний заклад «Журавлик» Чернігівської районної ради Чернігівської області».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Чернігівської районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко

Пояснювальна записка
Додаток