back

Про внесення змін до рішення районної ради від 05 грудня 2012 року «Про Програму перевезення та поховання померлих та загиблих осіб на території Чернігівського району на 2013 – 2017 роки»

25 вересня 2017

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дев’ятнадцята сесія сьомого скликання)


жовтня 2017 року
м.Чернігів


Про внесення змін до рішення районної ради
від 05 грудня 2012 року «Про Програму
перевезення та поховання померлих
та загиблих осіб на території
Чернігівського району на 2013 – 2017 роки»

З метою забезпечення належного перевезення тіл померлих та загиблих осіб, що потребують особливих умов транспортування та здійснення поховання тіл невпізнаних громадян та таких, щодо яких не встановлені родичі і немає підстав для надання допомоги на поховання, відповідно до статті 8 Закону України «Про поховання та похоронну справу», керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а :

1. Збільшити обсяг фінансування заходів, передбачених Програмою перевезення та поховання померлих та загиблих осіб на території Чернігівського району на 2013 – 2017 роки, затвердженою рішенням районної ради від 05 грудня 2012 року (далі Програма), на 40 тис. грн.

2. Викласти у новій редакції додаток до Програми та паспорт Програми (додаються).

3. Внести зміни до розділу 5 Програми, після слів « в районному бюджеті» доповнити словами «в тому числі за рахунок міжбуджетних трансфертів сільських, селищних рад».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, охорони здоров'я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко

Пояснювальна записка
Паспорт
додаток