back

04 вересня 2017

На сесії Роїщенської сільської ради визнано повноваження новообраного голови

Першого вересня 2017 року відбулася одинадцята сесія Роїщенської сільської ради сьомого скликання, основним питанням якої було визнання повноважень новобраного сільського голови.

Голова сільської виборчої комісії Панько Віталій Леонідович доповів про результати виборів сільського голови, які відбулися 20 серпня 2017 року. За їх підсумками найбільшу кількість голосів одержав Шевченко Дмитро Михайлович. На пленарному засіданні депутати Роїщенської сільської ради прийняли рішення про визнання його повноважень та привітали новообраного голову, побажавши сил, наснаги в реалізації намічених планів та задумів.

У роботі сесії взяв участь голова районної ради Олександр Ларченко, який також привітав новообраного голову та побажав завзятості у нелегкій праці, результати якої, щоб приносили задоволення, повагу і шану громади.

Дмитро Шевченко акцентував увагу на ролі громади у вирішенні соціально-побутових питань села, прозорості діяльності ради, необхідності злагодженої співпраці з депутатським корпусом, керівниками підприємств, розташованих на території сільської ради.