back

16 серпня 2017

До уваги представників громадськості, підприємств агровиробників! Відбудуться виїзди мобільних консультативних пунктів з питань захисту прав землевласників та землекористувачів!

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України та з метою забезпечення захисту прав землевласників та представників аграрного бізнесу, проведення ефективної інформаційно-роз'яснювальної роботи з даного питання Головне територіальне управління юстиції у Чернігівській області повідомляє про проведення в смт Михайло-Коцюбинське та с. Іванівка Чернігівського району Чернігівської області мобільних консультативних пунктів з питань захисту прав землевласників та землекористувачів.

Проведення виїзних заходів планується на 18 серпня 2017 року, з 10.00 до 12.00 год. в приміщені Михайло-Коцюбинської селищної ради за адресою: смт Михайло-Коцюбинське, вул. Шевченка, 50 та з 13.30 до 16.30 в приміщенні Іванівської сільської ради за адресою: с. Іванівка, вул. Дружби, 33-б.

Виїзди мобільних консультативних пунктів будуть проведені за участю заступника начальника головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації - начальника Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області В’ячеслава Хардікова; заступника начальника відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Дмитра Онищенка; головного спеціаліста відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ярослава Хоменка.

В ході заходів заплановано проведення прийому громадян, представників підприємств агровиробників, надання індивідуальних консультацій з питань захисту прав у сфері орендних відносин та земельного законодавства.

У зв'язку викладеним запрошуємо прийняти участь у проведенні вказаних заходів представників громадськості, підприємств агровиробників, а також всіх бажаючих отримати вичерпну консультативну допомогу з питань захисту прав у сфері земельного законодавства га орендних відносин.