back

Про надання згоди на проведення реконструкції системи теплозабезпечення та котельні КЛПЗ «Чернігівська районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області

15 серпня 2017

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(вісімнадцята сесія сьомого скликання)


22 серпня 2017 року
м.Чернігів


Про надання згоди на проведення
реконструкції системи
теплозабезпечення та котельні
КЛПЗ «Чернігівська районна лікарня»
Чернігівської районної ради
Чернігівської області

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 3 статті 37 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», з метою поліпшення стану майна та підвищення економічної ефективності і надійності об’єктів теплопостачання Комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області, районна рада вирішила:

1. Надати згоду на проведення реконструкції системи теплозабезпечення Комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області та котельні (установлення додаткових котлів), що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району та знаходяться за адресою: м. Чернігів, вулиця Шевченка, 114.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко