back

Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення (рілля) загальною площею 105,4529 га, яка надається в оренду, строком на 7 років, за рахунок земель державної власності громадянину Шпильці Юрію Миколайовичу для ведення фермерського господарства на території Шестовицької сільської ради Чернігівського району Чернігівської області

25 липня 2017

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(сімнадцята сесія сьомого скликання)


25 липня 2017 року
м.Чернігів


Про затвердження технічної документації по
визначенню нормативної грошової оцінки
земельної ділянки сільськогосподарського
призначення (рілля)загальною площею
105,4529га, яка надається в орендустроком на 7
роківза рахунок земель державної
власностігромадянину Шпильці Юрію
Миколайовичу для ведення фермерського
господарства на території Шестовицької
сільської ради Чернігівського району
Чернігівської області

Розглянувши клопотання громадянина Шпильки Юрія Миколайовичащодо затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, відповідно до пункту “ґ” статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України «Про оцінку земель», керуючись пунктом 21 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити технічну документацію по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення (рілля) загальною площею 105,4529га, яка надається в орендустроком на 7 роківза рахунок земель державної власностігромадянину Шпильці Юрію Миколайовичу для ведення фермерського господарства на території Шестовицької сільської ради Чернігівського району Чернігівської області за таким показником: загальна нормативна грошова оцінка земельної ділянки площею 105,4529га становить 1488872,31грн.

2. Громадянину Шпильці Юрію Миколайовичу в тримісячний термін з дати прийняття даного рішення укласти договір оренди земельної ділянки та зареєструвати право оренди відповідно з вимогами діючого законодавства.

3. Чернігівській районній державній адміністрації, управлінню Держгеокадастру у Чернігівському районі Чернігівської області, Чернігівській об’єднаній державній податковій інспекції Головного управління ДФС у Чернігівській області, Шестовицькій сільській раді взяти для керівництва в роботі нормативну грошову оцінку земельної ділянки на території Шестовицької сільської ради.

4. Контроль за виконанням данного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин, екології та агропромислового розвитку.

Голова районної ради О.М. Ларченко

Результати поіменного голосування
(переглянути...)