back

Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу юридичної особи Лукашівська загальноосвітня школа І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області

25 липня 2017

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(сімнадцята сесія сьомого скликання)


25 липня 2017 року
м.Чернігів


Про затвердження проміжного
ліквідаційного балансу юридичної особи
Лукашівська загальноосвітня школа І ступеня
Чернігівської районної ради Чернігівської області

Відповідно до пункту 20 частини 1 статті 43, пункту 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 8 статті 111 Цивільного кодексу України, рішення Чернігівської районної ради від 28 березня 2017 року «Про ліквідацію юридичної особи Лукашівська загальноосвітня школа І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області шляхом її ліквідації», районна рада в и р і ш и л а :

1. Затвердити проміжний ліквідаційний баланс юридичної особи Лукашівська загальноосвітня школа І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області (додається).

2. Ліквідаційній комісії з припинення юридичної особи Лукашівська загальноосвітня школа І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області надати ліквідаційний баланс юридичної особи на чергову сесію для затвердження районною радою .

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Чернігівської районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко

Результати поіменного голосування
(переглянути...)