back

Про звіт комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області про свою діяльність за 2016 рік

25 липня 2017

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(сімнадцята сесія сьомого скликання)


25 липня 2017 року
м.Чернігів


Про звіт комунального лікувально –
профілактичного закладу «Чернігівська
центральна районна лікарня» Чернігівської
районної ради Чернігівської області
про діяльність за 2016 рік

Заслухавши звіт комунального лікувально – профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області про діяльність за 2016 рік, керуючись статтею 17, пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Звіт комунального лікувально – профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області про діяльність за 2016 рік взяти до відома (звіт додається).

2. Головному лікарю комунального лікувально – профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області Руденку Д.М.:

2.1. Забезпечити в 2017 році організацію роботи закладу у відповідності до чинного законодавства з питань охорони здоров’я.

2.2. Продовжити активну співпрацю з медичними закладами первинної ланки Чернігівського району та медичними закладами третинного рівня медичної допомоги з метою забезпечення належного надання медичної допомоги населенню району на всіх етапах.

2.3. Здійснювати заходи по подальшому підвищенню кваліфікаційного рівня медичних кадрів, активного впровадження в практику нових методів діагностики та лікування.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко

Результати поіменного голосування
(переглянути...)