back

Про внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2016 року «Про затвердження районної цільової соціальної програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2017рік»

25 липня 2017

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(сімнадцята сесія сьомого скликання)


25 липня 2017 року
м.Чернігів


Про внесення змін до рішення районної
ради від 22 грудня 2016 року “Про
затвердження районної цільової соціальної
програми протидії захворюванню на
туберкульоз на 2017 рік”

З метою забезпечення ефективної реалізації державної політики в сфері охорони здоров’я, раціонального використання бюджетних коштів, відповідно до рішення Чернігівської районної ради від 22 грудня 2016 року «Про районний бюджет на 2017 рік», керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. У зв'язку з наявністю залишків туберкуліну, придбаного в 2016 році, необхідного для реалізації заходів, передбачених Районною цільовою соціальною програмою протидії захворюванню на туберкульоз на 2017 рік (далі - Програма), затвердженою рішенням районної ради від 22 грудня 2016 року, та нетривалим терміном його зберігання (до 1 року), внести зміни до Додатку № 1 Програми, а саме:

1.1. У графі 6 підпункту «Організувати проведення раннього виявлення туберкульозної інфекції серед дитячого населення шляхом проведення туберкулінодіагностики», пункту 2 «Організація виявлення та діагностики туберкульозу» цифри «200,0» змінити на «160,0».

2. Чернігівській районній державній адміністрації спільно з комунальним закладом «Чернігівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Чернігівської районної ради Чернігівської області забезпечити виконання заходів, визначених у Районній цільовій соціальній програмі протидії захворюванню на туберкульоз на 2017 рік.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко

Результати поіменного голосування
(переглянути...)