back

24 липня 2017

Відбулася зустріч голови районної ради Олександра Ларченка з депутатами та членами виконкому Киселівської сільської ради

Голова районної ради Олександр Ларченко разом з депутатами районної ради Миколою Пономаренком, Борисом Ващенком та Віктором Ланьком 21 липня прийняли участь у роботі сесії Киселівської сільської ради.

Виступаючи перед присутніми, керівник району обговорив питання об’єднання громад (децентралізація) взагалі, як про явище та процес, переваги проведення децентралізації, створення великих та малих об’єднаних територіальних громад, про переваги розвитку ОТГ, збільшення розміру державного та місцевого фінансування першочергових потреб, навів приклади життя в громадах, які вже об’єдналися.

Звучали пропозиції зробити одну об’єднану громаду з центром у с. Халявин, в яку б увійшли сільські ради Кувечицької, Довжицької, Рудківської, Мохнатинської, Редьківської, Н.Білоуської, Хмільницької, Роїщенської, Петрушинської, Терехівської, Вознесенської, Боромиківської, Черниської сільських та Седнівської селищної рад. Відбулося активне обговорення запитання-відповідь.

На жаль не було кворуму депутатів і сесія сільської ради так і не відбулося.