back

21 липня 2017

Відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань законності та запобігання корупції, регламенту, депутатської діяльності та етики.

20 липня 2017 року під головуванням Миколи Кудрика відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань законності та запобігання корупції, регламенту, депутатської діяльності та етики.

На засіданні були присутні заступник голови Чернігівської районної ради Володимир Поліщук, депутати районної ради – члени постійної комісії, працівники виконавчого апарату районної ради та Чернігівської районної державної адміністрації, керівники комунальних закладів району, Вознесенький сільський голова Віра Бригинець та представник Новоселівської територіальної громади.

На засіданні постійної комісії розглянуто 21 питання порядку денного, з яких 18 - сесійні та 3 додаткові питання, що винесені на розгляд постійної комісії. По всіх питаннях порядку денного постійною комісією прийняті відповідні рішення та надано рекомендацію в порядку інформування заслухати на Президії районної ради питання "Про розгляд звернення трудового колективу та працівників первинної профспілкової організації ДП «Чернігівський лісгосп» до голови районної ради".

Засідання постійної комісії пройшло злагоджено та конструктивно.

За інформацією виконавчого апарату районної ради