back

17 липня 2017

Пенсійники Чернігова провели День відкритих дверей для майбутніх юристів

В Чернігівському об'єднаному управлінні Фонду відбувся День відкритих дверей для студентів Чернігівського національного технологічного університету.

Заступник начальника відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації Юлія Нітченко ознайомила майбутніх юристів із структурою управління, основними завданнями та функціями підпорядкованого їй відділу. Вона розповіла про перспективи запровадження накопичувальної системи загальнообов'язкового державного пенсійного страхування та зосередила увагу на залежності розміру майбутньої пенсії від тривалості страхового стажу і розміру офіційної заробітної плати, умовах зарахування страхового стажу.

Молодь дізналася про електронні сервіси Фонду, завдяки яким можна надавати інформаційні послуги дистанційно. Для юних гостей було проведено тренінг по користуванню веб-порталом, в ході якого вони дізналися про порядок реєстрації та про перелік послуг, які пропонує даний електронний ресурс.

- Такі заходи досить ефективний засіб комунікації з підростаючим поколінням, адже сучасна молодь освічена і досить креативна, - каже начальник управління Микола Демченко. - Сьогодні Пенсійний фонд відвідують ті студенти, які справді цікавляться його діяльністю, не байдужі до реформ у соціальній сфері та серйозно замислюються про свою майбутню професію.