back

Про зміни в складі постійної комісії районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму

10 липня 2017

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(сімнадцята сесія сьомого скликання)


25 липня 2017 року
м.Чернігів


Про зміни в складі постійної
комісії районної ради з питань
освіти, охорони здоров’я, соціального
захисту, культури, спорту та туризму

В зв’язку зі змінами в складі депутатського корпусу районної ради, що відбулися відповідно до постанови Чернігівської районної виборчої комісії від 26.06.2017 року стосовно дострокового припинення повноважень депутата Чернігівської районної ради Федорова Д.О. та визнання повноважень депутата Чернігівської районної ради Пархоменка В.Я., керуючись пунктом 2 частини 1 статті 43 та частини 1, 2 статті 47 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Вивести Федорова Дмитра Олександровича зі складу постійної комісії районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

2. Ввести депутата районної ради Пархоменка Василя Яковича до складу постійної комісії районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

3. Внести до пункту 4 рішення районної ради від 04.12.2015 року “Про затвердження складу постійних комісій районної ради” наступні зміни:

Члени комісії:
Пархоменко Василь Якович

- Чернігівська районна партійна
організація Всеукраїнського об’єднання
«Батьківщина»

Голова районної ради О.М. Ларченко