back

Про внесення змін в додаток до рішення районної ради від 29 січня 2016 року «Про ліквідацію юридичної особи «Серединська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області».

30 травня 2017

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(шістнадцята сесія сьомого скликання)


30 травня 2017 року
м.Чернігів


Про внесення змін в додаток до рішення
районної ради від 29 січня 2016 року
«Про ліквідацію юридичної особи
«Серединська загальноосвітня школа І-
ІІ ступенів Чернігівської районної ради
Чернігівської області»

У зв’язку із кадровими змінами у відділі освіти Чернігівської районної державної адміністрації та керуючись частиною 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» районна рада в и р і ш и л а:

1. Додаток до рішення районної ради від 29 січня 2016 року «Про ліквідацію юридичної особи «Серединська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області» викласти в новій редакції (додаток).

2. Зобов’язати голову ліквідаційної комісії з припинення юридичної особи «Серединська загальноосвітня школа І-ІІ ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області» (Демченко О.О.) подати державному реєстратору відповідні документи для здійснення державної реєстрації припинення юридичної особи «Серединська загальноосвітня школа І-ІІ ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області» шляхом її ліквідації у порядку та строк, передбачені чинним законодавством України.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Чернігівської районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко

Додаток

Результати поіменного голосування
(переглянути...)