back

Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення загальною площею 8,8375 га, яка надана в оренду ПрАТ «Чернігівський цегельний завод №3» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємства переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області (за межами населеного пункту).

30 травня 2017

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(шістнадцята сесія сьомого скликання)


30 травня 2017 року
м.Чернігів


Про затвердження технічної документації по
визначенню нормативної грошової оцінки
земельної ділянки несільськогосподарського
призначення загальною площею 8,8375га, яка
надана в оренду ПрАТ «Чернігівський цегельний
завод №3» для розміщення та експлуатації
основних, підсобних і допоміжних будівель та
споруд підприємства переробної,
машинобудівної та іншої промисловості на
території Михайло-Коцюбинської селищної ради
Чернігівського району Чернігівської області
( за межами населеного пункту)

Розглянувши клопотання ПрАТ «Чернігівський цегельний завод №3»щодо затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, відповідно до пункту “ґ” статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України «Про оцінку земель», керуючись пунктом 21 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити технічну документацію по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення загальною площею 8,8375га, яка надана в оренду ПрАТ «Чернігівський цегельний завод №3» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємства переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області (за межами населеного пункту) за таким показником: загальна нормативна грошова оцінка земельної ділянки площею 8,8375га становить 14 085 293,92грн.

2. Чернігівській районній державній адміністрації, управлінню Держгеокадастру у Чернігівському районі Чернігівської області, Чернігівській об’єднаній державній податковій інспекції Головного управління ДФС у Чернігівській області, Михайло-Коцюбинській селищній раді взяти для керівництва в роботі нормативну грошову оцінку земельної ділянки на території Михайло-Коцюбинської селищної ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин, екології та агропромислового розвитку.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)