back

Про зміни в складі постійної комісії районної ради з питань розвитку місцевого самоврядування та здійснення децентралізації

25 травня 2017

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(шістнадцята сесія сьомого скликання)


30 травня 2017 року
м.Чернігів


Про зміни в складі постійної
комісії районної ради з питань
розвитку місцевого самоврядування
та здійснення децентралізації

В зв’язку зі змінами в складі депутатського корпусу районної ради, що відбулися відповідно до постанови Чернігівської районної виборчої комісії від 25.03.2017 року стосовно дострокового припинення повноважень депутата Чернігівської районної ради Кудрик І.В. та визнання повноважень депутата Чернігівської районної ради Горбика В.П., керуючись пунктом 2 частини 1 статті 43 та частини 1, 2 статті 47 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Вивести Кудрик Ірину Василівну зі складу постійної комісії районної ради з питань розвитку місцевого самоврядування та здійснення децентралізації.

2. Ввести депутата районної ради Горбика Віталія Петровича до складу постійної комісії районної ради з питань розвитку місцевого самоврядування та здійснення децентралізації.

3. Внести до пункту 3 рішення районної ради від 04.12.2015 року “Про затвердження складу постійних комісій районної ради” наступні зміни:

Голова комісії:
Кубрак Михайло Михайлович


Члени комісії:
- Чернігівська районна партійна
організація політичної партії «Наш
край» у Чернігівській області
Горбик Віталій Петрович - Чернігівська районна в Чернігівській
області організація партії «Блок Петра
Порошенка «Солідарність».

Голова районної ради О.М. Ларченко