back

17 травня 2017

У Дніпровському відбулась сесія сільської ради

16 травня 2017 року у Дніпровському відбулась сесія сільської ради щодо визнання повноважень сільського голови, обраного на позачергових виборах 30 квітня поточного року.

В роботі сесії взяли участь голова районної ради Олександр Ларченко, депутати Чернігівської районної ради Василь Кудря та Алла Шатирко, керівники установ і організацій, що розташовані на території громади.

Голова територіальної виборчої комісії Ганна Навозенко оголосила результати позачергових виборів сільського голови. За інформацією ТВК повноваження Дніпровського сільського голови вперше набула Деркач Валентина Григорівна, 7 лютого 1965 року народження, котра отримала 47% голосів виборців.

Валентина Деркач подякувала мешканцям територіальної громади за довіру, висловлену на позачергових виборах та пообіцяла сумлінно працювати на користь громади.

На пленарному засіданні сесії розглянуто 17 питань з яких одне не отримало необхідної кількості голосів і відповідно не прийнято рішення ради. Два питання порядку денного знято з розгляду, як такі, що потребують доопрацювання.

Сесією сільської ради прийнято рішення про передачу коштів в сумі 18192,00 гривень із Дніпровського сільського бюджету до районного бюджету для забезпечення препаратами інсуліну хворих на цукровий діабет Чернігівського району.

Голова районної ради Олександр Ларченко привітав новообраного голову із зайняттям відповідальної посади та побажав сільському голові і депутатському корпусу плідної та результативної роботи.

Сесія сільської ради проходила в режимі відкритого поіменного голосування.

Загалом пленарне засідання пройшло тривало та конструктивно.

За інформацією виконавчого апарату районної ради