back

20 лютого 2017

17 лютого 2017 року відбулися збори громадян в с.Новий Білоус Чернігівського району.

На збори громадян були запрошені заступник голови Чернігівської райдержадміністрації Андрій Курданов, депутат районної ради Дмитро Федоров, працівник районної ради Максим Пушкар, представники РВ ГУ МНС та ЧРВП в Чернігівській області та представник Управління Держгеокадастру у Чернігівському районі Чернігівської області Олександр Шугайло. Також у зборах громадян взяв участь заступник директора ТОВ «ЧІМК» Олександр Кириндась.

Відповідно до порядку денного перед громадою звітувала виконуючий обов’язки сільського голови Світлана Стопичева. Разом з громадою було обговорено проблемні питання, заслухані пропозиції та прийняті відповідні рішення. Дмитро Федоров прозвітував перед мешканцями Новобілоуської громади про свою роботу.

Також мешканці с. Новий Білоус заслухали доповіді запрошених на збори гостей. В спілкуванні мещканці мали можливість задати питання та отримати обґрунтовані відповіді, висловити свої побажання, запропонувати шляхи вирішення тих чи інших проблем.

З заключним словом виступив Андрій Курданов. В своєму виступі Андрій Леонідович підсумував все сказане вище, побажав мешканцям с. Новий Білоус більш активно приймати участь у економічному розвитку Новобілоуської громади та подякував присутнім за теплий прийом.

За інформацією виконавчого апарату районної ради