back

28 лютого 2017

Збори представників Кувечицької територіальної громади.

24 лютого 2017 року в приміщенні Кувечицької ЗОШ відбулися загальні збори представників громадян Кувечицької територіальної громади. У заході взяли участь голова районної ради Олександр Ларченко, начальник загального відділу виконавчого апарату районної ради Наталія Решетник, дільничний інспектор поліції Юрій Ткаченко, провідний фахівець Чернігівського РВ ДСНС Богдан Федорко, головний спеціаліст Держгеокадастру в Чернігівському районі Володимир Брей, жителі територіальної громади. Крім того на заході були присутні депутати районної ради - Михайло Купрієнко (голова СВК «Полісся» с.Кувечичі), Віктор Ланько, та помічник депутата обласної ради Ігоря Базилінського – Борис Петренко.

Відкрилися збори передставників громади Державним Гімном України, який виконали учні Кувечицької ЗОШ, та концертом на патріотичну тематику.

Перед присутніми зі звітом про проведену в 2016 році роботу та виконання Програми соціально-економічного розвитку територіальної громади виступив сільський голова Микола Навара. Також він звітував про використання коштів, які надходять до бюджету сільської ради на засадах добровільного самооподаткування в 2016 році. Інформував, щодо пропозиції від сусідніх сільських рад стосовно проведення добровільного об’єднання територіальних громад з с.Кувечичі. На зборах були затверджені ставки місцевих податків і зборів на 2017 рік.

У ході зборів обговорювалися основні питання, що хвилюють жителів територіальної громади, а саме: оформлення пасовища в комунальну власність, побудова водогону, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, питання розбиття вантажівками доріг в любецькому напрямку та їх ремонт, та інше.

За інформацією виконавчого апарату районної ради