back

18 квітня 2017

Заключні збори громадян відбулись у Михайло-Коцюбинському

14 квітня 2017 року відбулися загальні збори представників громадян Михайло-Коцюбинської територіальної громади.

У заході брали участь голова районної ради Олександр Ларченко, депутати районної ради Михайло Кубрак, начальник організаційного відділу виконавчого апарату районної ради Леся Мальцева, керівник ПОП ім.Войкова Олексій Климчук, керівники закладів соціальної сфери селища, в.о.старост населених пунктів сіл Левковичі та Шибиринівка, мешканці селища.

Перед початком офіційної частини учасники зборів мали змогу переглянути концертну програму підготовлену учасниками художньої самодіяльності М.Коцюбинського будинку культури.

Селищний голова Микола Завальний прозвітував по основних питаннях та проблемах життєдіяльності громади у 2016 році та зупинився на основних завданнях та шляхах їх вирішення на 2017 рік. Робота селищного голови громадою визначена як "добре".

Жителі територіальної громади піднімали питання щодо продовження робіт по відновленню вуличного освітлення, ремонту доріг місцевого значення та облаштування «лежачого поліцейського», виготовлення та встановлення табличок з назвами вулиць та номерами будинків, облаштування місця для торгівлі в центрі селища, розчистки ставка, благоустрою території селища та інші.

По всіх питаннях порядку денного загальних зборів громадян прийняті відповідні рішення. Зокрема, громадою при розгляді питання «Про зміцнення законності та правопорядку на території селища» прийнято рішення щодо незадовільної роботи дільничного інспектора поліції на території селища.

На загальних зборах були затверджені ставки місцевих податків на 2017 рік.

Михайло Кубрак прозвітував перед виборцями про свою роботу, як депутата районної ради та як керівник депутатської фракції політичної сили «Наш край» у Чернігівській районній раді.

Із заключним словом виступив голова районної ради Олександр Ларченко, який зауважив, що питання незадовільної роботи дільничного інспектора поліції на території Михайло-Коцюбинської громади буде заслухано на засіданні постійної комісії районної ради з питань законності та запобігання корупції, регламенту, депутатської діяльності та етики.

За інформацією виконавчого апарату районної ради