back

Проведено збори представників громадян Левковицької територіальної громади

13 лютого 2014

12 лютого 2014 року в приміщенні сільської ради відбулися збори Левковицької територіальної громади.

У заході взяли участь голова районної ради Михайло Литвин, заступник голови райдержадміністрації Андрій Горбань, депутат районної ради Лариса Юрченко, представник Чернігівських РЕМ, заступник начальника управління Держземагенства у Чернігівському районі Олександр Кущенко, начальник 3 ДПРП Максим Кириєнко, дільничний інспектор міліції Роман Семена, керівники сільськогосподарських підприємств «Квюс Агро» Сергій Яковенко та «Чернігівської індустріальної молочної компанії» Сергій Підгорний, підприємці та жителі територіальної громади.

Учасниками заходу заслухані всі питання, які були визначені порядком денним засідання, та обговорені з представниками територіальної громади. По всіх питаннях прийняті відповідні рішення.

Сільський голова Ніна Доброговська розповіла про стан соціально-економічного розвитку громади, зупинилася на основних проблемних питаннях та шляхах їх вирішення. У своєму виступі вона підкреслила, що сільська рада плідно співпрацює з сільгосппідприємствами. Представниками територіальної громади в ході зустрічі були підняті питання поточного ремонту доріг, встановлення дорожніх знаків на небезпечних поворотах, заміна електроопор.

За результатами проведених зборів, робота сільського голови визначена громадою, як задовільна.