back

Збори Ведильцівської територіальної громади

26 березня 2014

11 березня 2014 року в приміщенні Ведильцівської сільської ради відбулися збори Ведильцівської територіальної громади.

У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Ганжа М.М., керівник апаратурайонної державної адміністрації Куриленко Т.П., головний інженер Чернігівського РЕМ Сидоренко В.В., головний фахівець Чернігівського РВ ДС НС Кремльов В.О., дільничний інспектор міліції Булах М.М., відповідальний секретар районної газети «Наш край» Шеремет О.В., директор ТОВ «Біокарт-Агро»Ігнатьєв М.Г. жителі територіальної громади, керівники підприємств та установ, що розташовані на території села.

Захід було розпочато зі святкового привітання присутніх учнями Ведильцівської загальноосвітньої школи. Перед присутніми із звітом про проведену у 2013 році роботу та виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади виступив сільський голова Кузьменко В.М., проінформував представників територіальної громади про

план роботи в 2014 році, зупинившись на основних проблемних питаннях та шляхах їх вирішення.

Про стан розвитку освіти доповів директор Ведильцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Петровський Д.В. Участь в обговоренні звіту сільського голови прийняв директор ТОВ «Біокарт-Агро» Ігнатьєв М.Г., головний інженер Чернігівського РЕМ Сидоренко В.В., дільничий інспектор Булах М.М.

Громадяни активно брали участь у обговоренні актуальних питань, особливо у сфері орендних відносин ТОВ «Біокарт-Агро» з власниками земельних та майнових паїв. Актуальними були питання благоустрою, енергозабезпечення населених пунктів, встановлення видів та розмірів зборів на засадах самооподаткування в 2014 році.

Сільський голова подякував громаді, керівникам підприємств, установ, організацій та депутатам сільської ради за розуміння та підтримку.