back

Про Звернення до Верховної Ради України, Президента України, Генеральної прокуратури України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Національного антикорупційного бюро України

05 квітня 2017

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(чотирнадцята сесія сьомого скликання)


10 квітня 2017 року
м.Чернігів


Про Звернення до Верховної Ради
України, Президента України, Генеральної
прокуратури України, Національної
комісії, що здійснює державне
регулювання у сферах енергетики та
комунальних послуг, Національного
антикорупційного бюро України

З метою недопущення реалізації необґрунтованого рішення національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг стосовно запровадження щомісячної абанплати за підключення газу, керуючись частиною 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Звернутися до Верховної Ради України, Президента України, Генеральної прокуратури України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Національного агентства з питань запобігання корупції стосовно встановлення абонплати за підключення до системи газопостачання, розрахованої на основі приєднаної потужності незалежно від фактичного обсягу споживання газу (звернення додається).

2. Голові районної ради Ларченку О.М. невідкладно направити Звернення до Верховної Ради України, Президента України, Генеральної прокуратури України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Національного антикорупційного бюро України.

Голова районної ради О.М. Ларченко