back

Про погодження надання надр у користування ДП «Чернігівторф» з метою видобування торфу та розробки торфовища «Гнилуське».

28 березня 2017

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(тринадцята сесія сьомого скликання)


28 березня 2017 року
м.Чернігів

Про погодження надання надр у
користування ДП «Чернігівторф»
з метою видобування торфу та розробки
торфородовища «Гнилуське»

Розглянувши звернення із доданими документами Державного підприємства «Чернігівторф», щодо погодження надання надр у користування з метою видобування торфу та розробки торфородовища «Гнилуське», розташоване на ділянці площею 167,0000 га в Чернігівській області, відповідно до статей 10,13,14 Кодексу України «Про надра», пунктів 8, 9 постанови Кабінету Міністрів України від 30.05.2011 року № 615 «Про затвердження Порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами», керуючись пунктом 22 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, районна рада в и р і ш и л а:

1. Погодити надання надр у користування із застосуванням спеціальних технічних засобів Державному підприємству «Чернігівторф» з метою видобування торфу та розробки торфородовища «Гнилуське», що розташоване на ділянці площею 167,0000 га в с. Смолин Чернігівського району Чернігівської області.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин, екології та агропромислового розвитку.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)