back

Про внесення змін до рішення районної ради від 23 лютого 2017 року «Про передачу бюджетних установ та їх майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району у комунальну власність Гончарівської територіальної громади».

28 березня 2017

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(тринадцята сесія сьомого скликання)


28 березня 2017 року
м.Чернігів


Про внесення змін до рішення районної
ради від 23 лютого 2017 року «Про передачу
бюджетних установ та їх майна зі спільної
власності територіальних громад сіл, селищ
Чернігівського району у комунальну
власність Гончарівської територіальної
громади»

З метою врегулювання господарських відносин, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Внести зміни до рішення районної ради від 23 лютого 2017 року «Про передачу бюджетних установ та їх майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району у комунальну власність Гончарівської територіальної громади», а саме:

- доповнити текст рішення пунктом 4 наступного змісту: «Вивести із складу засновників бюджетних установ зазначених в додатку № 1 Чернігівську районну раду Чернігівської області (код ЄДРПОУ 24843051), у зв’язку з передачею до Гончарівської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області (код ЄДРПОУ 03081565)».

2. Пункт 4 рішення «Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури та постійну комісію районної ради з питань бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку» вважати пунктом 5.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)