back

Про зміни в складі постійних комісій районної ради

06 січня 2017

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(одинадцята сесія сьомого скликання)


__________ 2017 року
м.Чернігів

Про зміни в складі постійних
комісій районної ради

В зв’язку зі змінами в складі депутатського корпусу районної ради, що відбулися відповідно до постанови Чернігівської районної виборчої комісії від 06.01.2017 року стосовно дострокового припинення повноважень депутатів Чернігівської районної ради Огієнко В.В., Солошенка С.Г., Репеха В.М. та визнання повноважень депутатів Чернігівської районної ради Асауленка В.М., Дерев’янка О.А. та Кудрі В.В., заяви депутата Купрієнка М.М., керуючись пунктом 2 частини 1 статті 43 та частини 1, 2 статті 47 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Вивести Огієнко Валентину Володимирівну та Солошенка Сергія Григоровича зі складу постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

2. Ввести депутатів районної ради Асауленка Валерія Миколайовича та Дерев’янка Олега Антоновича до складу постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

3. Внести до пункту 2 рішення районної ради від 04.12.2015 року “Про затвердження складу постійних комісій районної ради” наступні зміни:

«Члени комісії:

Асауленко Валерій Миколайович - Чернігівська районна організація Радикальної партії Олега Ляшка в Чернігівській області

Дерев’янко Олег Антонович - Чернігівська районна партійна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»

4. Вивести Репеха Волоримира Михайловича зі складу постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, економії та агропромислового розвитку.

5. Ввести депутата районної ради Кудрю Василя Васильовича до складу постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, економії та агропромислового розвитку.

6. Вивести Купрієнка Михайла Михайловича зі складу постійної комісії районної ради з питань законності та запобігання корупції, регламенту, депутатської діяльності та етики та ввести його до складу постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, економії та агропромислового розвитку.

7. Внести до пункту 5 рішення районної ради від 04.12.2015 року “Про затвердження складу постійних комісій районної ради” наступні зміни:

Голова комісії:

Купрієнко Михайло Михайлович - Чернігівська районна організація Аграрної партії України

Члени комісії:

Кудря Василь Васильович - Чернігівська районна партійна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»

Голова районної ради О.М. Ларченко