back

Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 15,0759 га, яка надана в оренду громадянину Петренку Максиму Івановичу для ведення фермерського господарства на території Роїщенської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області (за межами населеного пункту).

22 грудня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(десята сесія сьомого скликання)


22 грудня 2016 року
м.Чернігів

Про затвердження технічної документації по
визначенню нормативної грошової оцінки
земельної ділянки загальною площею
15,0759 га, яка надана в оренду громадянину
Петренку Максиму Івановичу для ведення
фермерського господарства на території
Роїщенської сільської ради Чернігівського
району Чернігівської області (за межами
населеного пункту)

Розглянувши клопотання громадянина Петренка Максима Івановича щодо затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, відповідно до пункту “ґ” статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України «Про оцінку земель», керуючись пунктом 21 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити технічну документацію по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 15,0759 га, яка надана в оренду громадянину Петренку Максиму Івановичу для ведення фермерського господарства на території Роїщенської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області (за межами населеного пункту) за таким показником: загальна нормативна грошова оцінка земельної ділянки площею 15,0759 га становить 75649,65 грн.

2. Чернігівській районній державній адміністрації, управлінню Держгеокадастру у Чернігівському районі Чернігівської області, Чернігівській об’єднаній державній податковій інспекції Головного управління ДФС у Чернігівській області, Роїщенський сільській раді взяти для керівництва в роботі нормативну грошову оцінку земельної ділянки на території Роїщенської сільської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин, екології та агропромислового розвитку.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)