back

Про внесення змін до Програми відшкодування депутатам районної ради витрат на проїзд для участі в пленарних засіданнях районної ради, засіданнях президії, постійних комісій та тимчасових контрольних комісій районної ради на 2016-2020 роки.

22 грудня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(десята сесія сьомого скликання)


22 грудня 2016 року
м.Чернігів

Про внесення змін до Програми
відшкодування депутатам районної
ради витрат на проїзд для участі в
пленарних засіданнях районної ради,
засіданнях президії, постійних комісій
та тимчасових контрольних комісій
районної ради на 2016- 2020 роки

З метою створення необхідних умов для ефективного здійснення депутатами районної ради своїх повноважень, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 та частиною 3 статті 49 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Внести зміни до Програми відшкодування депутатам районної ради витрат на проїзд для участі в пленарних засіданнях районної ради, засіданнях президії, постійних комісій та тимчасових контрольних комісій районної ради на 2016-2020 роки затвердженої рішенням районної ради від 29 січня 2016 року (далі по тексту Програма), а саме:

1.1. Змінити назву Програми, виклавши її в новій редакції «Програма відшкодування депутатам районної ради витрат на проїзд для здійснення ними депутатських повноважень на період 2016-2020 роки».

1.2. В абзаці другому розділу 3 «Мета та основні завдання програми» слова «м. Чернігів» змінити на «іншого населеного пункту».

1.3. Абзац перший розділу 4 «Реалізація програми» доповнити реченням «- засідання робочих груп районної ради.».

1.4. Абзац шостий розділу 4 «Реалізація програми» викласти в новій редакції

«Для здійснення вищевказаних виплат загальним відділом виконавчого апарату районної ради до відділу фінансово-господарського виконавчого апарату районної ради подаються завірені належним чином копії наступних документів:

- розпорядження голови районної ради про створення тимчасової контрольної комісії районної ради, або робочої групи районної ради;

- відомість про реєстрацію депутатів, які взяли участь у пленарному засіданні районної ради, засіданні президії районної ради, засіданні постійної або тимчасової контрольної комісії районної ради, засіданні робочої групи районної ради. (Додаток № 2 додається).».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності та запобігання корупції, регламенту, депутатської діяльності та етики.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Додаток 2

Результати поіменного голосування
(переглянути...)