back

Про затвердження районної Програми попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування на 2017-2021 роки.

22 грудня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(десята сесія сьомого скликання)


22 грудня 2016 року
м.Чернігів

Про затвердження районної Програми
попередження дитячої безпритульності
та бездоглядності, розвитку сімейних
форм виховання дітей-сиріт, дітей,
позбавлених батьківського
піклування на 2017-2021 роки

З метою підвищення рівня соціального захисту дітей в районні, на виконання законів України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Указу Президента України від 25 серпня 2015 року № 501/2015 «Про затвердження Національної стратегії у сфері прав людини», керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити районну Програму попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування на 2017-2021 роки (далі - Програма), що додається.

2. При формуванні районного бюджету на 2017-2021 роки передбачати кошти на реалізацію заходів Програми, виходячи з її реальних завдань та можливостей бюджету.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Паспорт Програми
Додаток 1
Додаток 2

Результати поіменного голосування
(переглянути...)