back

Про затвердження районної цільової соціальної програми безкоштовного зубопротезування учасників антитерористичної операції на 2017 рік

03 листопада 2016

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дев’ята сесія сьомого скликання)


__________ 2016 року
м.Чернігів

Про затвердження районної цільової
соціальної програми безкоштовного
зубопротезування учасників
антитерористичної операції на 2017 рік

В зв’язку з необхідністю забезпечення соціального захисту учасників антитерористичної операції з числа жителів району, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити районну цільову соціальну програму безкоштовного зубопротезування учасників антитерористичної операції на 2017 рік (додається).

2. Чернігівській районній державній адміністрації спільно з закладами охорони здоров’я забезпечити виконання заходів, визначених у районній цільовій соціальній програмі безкоштовного зубопротезування учасників антитерористичної операції на 2017 рік, а також, під час формування районного бюджету на 2017 рік, передбачити кошти на реалізацію Програми, виходячи з її завдань та реальних можливостей бюджету.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту та зайнятості населення.

Голова районної ради О.М. Ларченко