back

Про зміни в складі постійної комісії районної ради з питань розвитку місцевого самоврядування та здійснення децентралізації

01 листопада 2016

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дев’ята сесія сьомого скликання)


__________ 2016 року
м.Чернігів

Про зміни в складі постійної
комісії районної ради з питань
розвитку місцевого самоврядування
та здійснення децентралізації

В зв’язку зі змінами в складі депутатського корпусу районної ради, що відбулися відповідно до постанови Чернігівської районної виборчої комісії від 28 жовтня 2016 року стосовно дострокового припинення повноважень депутата Чернігівської районної ради Любченка А.В. та визнання повноважень депутата Чернігівської районної ради Корюкіна Олександра Миколайовича, керуючись пунктом 2 частини 1 статті 43 та частини 1, 2 статті 47 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Виключити Любченка Антона Вікторовича зі складу постійної комісії районної ради з питань розвитку місцевого самоврядування та здійснення децентралізації.

2. Включити депутата районної ради Корюкіна Олександра Миколайовича до складу постійної комісії районної ради з питань розвитку місцевого самоврядування та здійснення децентралізації.

3. Внести до пункту 3 рішення районної ради від 04.12.2015 року “Про затвердження складу постійних комісій районної ради” наступні зміни:

Корюкін Олександр Миколайович - Чернігівська районна організація
Радикальної партії Олега Ляшка
в Чернігівській області».
Голова районної ради О.М. Ларченко