back

Про внесення змін до статутів комунального позашкільного навчального закладу «Гончарівська школа мистецтв» Чернігівської районної ради Чернігівської області та комунального позашкільного навчального закладу «Михайло-Коцюбинська школа мистецтв» Чернігівської районної ради Чернігівської області

19 жовтня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дев’ята сесія сьомого скликання)


19 жовтня 2016 року
м.Чернігів

Про внесення змін до статутів
комунального позашкільного
навчального закладу «Гончарівська школа
мистецтв» Чернігівської районної ради
Чернігівської області та
комунального позашкільного
навчального закладу «Михайло-Коцюбинська школа
мистецтв» Чернігівської районної ради
Чернігівської області

З метою отримання доступної позашкільної освіти дітьми різних категорій населення в комунальному позашкільному навчальному закладі «Гончарівська школа мистецтв» Чернігівської районної ради Чернігівської області та в комунальному позашкільному навчальному закладі «Михайло-Коцюбинська школа мистецтв» Чернігівської районної ради Чернігівської області, відповідно до Закону України «Про позашкільну освіту», керуючись пунктом 20 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Внести зміни до статутів комунального позашкільного навчального закладу «Гончарівська школа мистецтв» Чернігівської районної ради Чернігівської області та комунального позашкільного навчального закладу «Михайло-Коцюбинська школа мистецтв» Чернігівської районної ради Чернігівської області, а саме – пункт 6.4. доповнити абзацом: «Звільнити від оплати за навчання на 50 відсотків щомісячної плати за навчання у початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах дітей учасників бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції з 1 вересня 2016 року».

2. Чернігівській районній державній адміністрації:

2.1. Внести відповідні зміни до Інструкції про плату за навчання у Гончарівській та Михайло-Коцюбинській школах мистецтв щодо нарахування плати за навчання дітей вищезазначеної категорії.

2.2. Здійснити державну перереєстрацію змін до статутів комунального позашкільного навчального закладу «Гончарівська школа мистецтв» Чернігівської районної ради Чернігівської області та комунального позашкільного навчального закладу «Михайло-Коцюбинська школа мистецтв» Чернігівської районної ради Чернігівської області відповідно до чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)