back

Про затвердження Положення про порядок призначення та звільнення з посад керівників підприємств, установ, організацій, закладів, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району та Типової форми контракту з керівником підприємства, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району

19 жовтня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дев’ята сесія сьомого скликання)


19 жовтня 2016 року
м.Чернігів

Про затвердження Положення про порядок
призначення та звільнення з посад керівників
підприємств, установ, організацій, закладів, що
належать до спільної власності територіальних
громад сіл, селищ Чернігівського району та
Типової форми контракту з керівником підприємства,
що є у спільній власності територіальних громад
сіл, селищ Чернігівського району

З метою встановлення єдиного механізму організаційно-правових заходів щодо призначення на посаду або звільнення з посади керівників підприємств, установ, організацій, закладів, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, відповідно до пункту 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, частин 3, 4 статті 65, частини 7 статті 78 Господарського кодексу України районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити Положення про порядок призначення та звільнення з посад керівників підприємств, установ та закладів, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району (додається).

2. Затвердити Типову форму контракту з керівником підприємства, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району (додається).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)

Результати поіменного голосування
(переглянути...)

Результати поіменного голосування
(переглянути...)