back

Про затвердження Статуту комунального підприємства «Архітектурно-будівельний центр» Чернігівської районної ради Чернігівської області в новій редакції

19 жовтня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дев’ята сесія сьомого скликання)


19 жовтня 2016 року
м.Чернігів

Про затвердження Статуту комунального
підприємства «Архітектурно-будівельний
центр» Чернігівської районної ради
Чернігівської області в новій редакції

З метою приведення положень Статуту комунального підприємства «Архітектурно-будівельний центр» Чернігівської районної ради Чернігівської області у відповідність до пункту 4 статті 57 та пункту 4 статті 78 Господарського кодексу України, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, статтями 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити Статут комунального підприємства «Архітектурно-будівельний центр» Чернігівської районної ради Чернігівської області в новій редакції (додається).

2. Затвердити статутний фонд комунального підприємства «Архітектурно-будівельний центр» Чернігівської районної ради Чернігівської області в сумі 3000,00 грн.

3. Чернігівській районній державній адміністрації передбачити кошти в районному бюджеті на поточний рік для статутного фонду комунального підприємства «Архітектурно-будівельний центр» Чернігівської районної ради Чернігівської області в сумі 3000,00 грн.

4. Комунальному підприємству «Архітектурно-будівельний центр» Чернігівської районної ради Чернігівської області (Леоненко О.А.) здійснити заходи щодо реєстрації Статуту в новій редакції.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)