back

Про внесення змін до списку присяжних Чернігівського районного суду Чернігівської області, затвердженого рішенням районної ради від 9 серпня 2016 року

19 жовтня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дев’ята сесія сьомого скликання)


19 жовтня 2016 року
м.Чернігів

Про внесення змін до списку присяжних
Чернігівського районного суду
Чернігівської області, затвердженого
рішенням районної ради від 9 серпня 2016 року

Розглянувши клопотання територіального управління Державної судової адміністрації України в Чернігівській області від 21.09.2016 року №01-15/1211/16, відповідно до пункту 3 статті 60 Закону України “Про судоустрій і статус суддів”, керуючись частиною 2 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Внести до списку присяжних Чернігівського районного суду Чернігівської області, затвердженого рішенням районної ради від 9 серпня 2016 року «Про затвердження списку присяжних Чернігівського районного суду Чернігівської області» наступні зміни:

1.1. Виключити Метельову Галину Миколаївну зі списку присяжних Чернігівського районного суду Чернігівської області.

1.2. Включити до списку присяжних Чернігівського районного суду Чернігівської області Силу Марію Василівну, 1958 року народження, директора Слабинського сільського Будинку культури.

2. Рішення районної ради надіслати Чернігівському районному суду Чернігівської області.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності та запобігання корупції, регламенту, депутатської діяльності та етики.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)