back

Про погодження скорочення ліжкового фонду та зміну структури комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області

19 жовтня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дев’ята сесія сьомого скликання)


19 жовтня 2016 року
м.Чернігів

Про погодження скорочення ліжкового фонду
та зміну структури комунального лікувально –
профілактичного закладу «Чернігівська центральна
районна лікарня» Чернігівської районної ради
Чернігівської області

У відповідності до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 25.11.2015 року №1024 «Про затвердження нормативу забезпечення стаціонарними лікарняними ліжками у розрахунку на 10 тис. населення», наказу МОЗ України від 01.02.2016 року №51 «Про затвердження Методики щодо забезпечення стаціонарними лікарняними ліжками у розрахунку на 10 тис. населення», на підставі рекомендацій постійних комісій районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури, з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму та з питань бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку, керуючись пунктом 20 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Погодити скорочення ліжкового фонду в комунальному лікувально – профілактичному закладі «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області:

25 ліжок хоспісного відділення у зв’язку з його ліквідацією.

2. Головному лікарю комунального лікувально – профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області забезпечити внесення змін до штатного розпису та до статуту комунального лікувально – профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області в частині структури комунального закладу.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)