back

Про хід виконання рішення районної ради від 17.02.2011 року «Про затвердження Тимчасового порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників за межами населених пунктів на території Чернігівського району.

21 лютого 2012

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(восьма сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

15 березня 2012 року
м. Чернігів

Про хід виконання рішення районної
ради від 17.02.2011 року «Про затвердження
Тимчасового порядку видалення дерев,
кущів, газонів і квітників за межами
населених пунктів на території
Чернігівського району.

Заслухавши звіт Чернігівської районної державної адміністрації про хід виконання у 2011 році рішення районної ради від 17.02.2011 року «Про затвердження Тимчасового порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників за межами населених пунктів на території Чернігівського району», відповідно до п.28 ч.1 ст.43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада вирішила:

1. Звіт Чернігівської районної державної адміністрації про хід виконання у 2011 році рішення районної ради від 17.02.2011 року «Про затвердження Тимчасового порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників за межами населених пунктів на території Чернігівського району», взяти до відома (звіт додається).

2. Чернігівській райдержадміністрації продовжити роботу по видаленню аварійно небезпечних дерев протягом року.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів.

Голова районної ради М.Б. Литвин