back

Про призначення виконуючого обов»язки редактора комунального підприємства «Редакція Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області

07 березня 2012

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(восьма сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від 15 березня 2012 року
м. Чернігів

Про призначення виконуючого обов»язки
редактора комунального підприємства
«Редакція Чернігівської районної газети
«Наш край» Чернігівської районної ради
Чернігівської області

У зв’язку з достроковим розірванням контракту з редактором комунального підприємства «Редакція Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області Мастєровою В.М. та звільненням її з посади, керуючись пунктами 7, 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до пункту 7.1 статуту комунального підприємства «Редакція Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області, затвердженого рішенням Чернігівської районної ради від 14.05.2010 року, районна рада в и р і ш и л а:

1. Призначити Потапенко Любов Михайлівну - заступника редактора комунального підприємства «Редакція Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області виконуючим обов’язки редактора комунального підприємства «Редакція Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області на термін з 16.03.2012 року до часу призначення керівника даного підприємства на пленарному засіданні районної ради.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв»язків з політичними партіями.

Голова районної ради М.Б. Литвин