back

Про звільнення Мастєрової В.М. з посади редактора комунального підприємства «Редакція Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області

23 лютого 2012

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(восьма сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

від 15 березня 2012 року
м. Чернігів

Про звільнення Мастєрової В.М.
з посади редактора комунального
підприємства «Редакція Чернігівської
районної газети «Наш край» Чернігівської
районної ради Чернігівської області

У зв’язку з поданням 28.02.2012 року заяви Мастєровою Валентиною Миколаївною - редактором комунального підприємства «Редакція Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області про звільнення її з посади у зв’язку з невідповідністю займаній посаді через стан здоров'я, який перешкоджає виконувати обов’язки за контрактом, укладеним з нею відповідно до статті 21 Кодексу законів про працю України, керуючись пунктами 7, 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до пункту 2 статті 40 Кодексу законів про працю України, пункту 2.4 та підпункту "б" пункту 5.4 контракту, укладеного з редактором комунального підприємства «Редакція Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області 25.05.2011 року та на підставі довідки комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області від 15.02.2012 року № 514/13, районна рада в и р і ш и л а:

1. Достроково розірвати контракт з Мастєровою Валентиною Миколаївною - редактором комунального підприємства «Редакція Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області, що був укладений 25.05.2011 року.

2. Звільнити Мастєрову Валентину Миколаївну з 15 березня 2012 року з посади редактора комунального підприємства «Редакція Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області у зв’язку з виявленою невідповідністю займаній посаді внаслідок стану здоров'я, який перешкоджає продовженню даної роботи.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв»язків з політичними партіями.

Голова районної ради М.Б. Литвин