back

Про встановлення зменшеного розміру орендної плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району Чернігівському районному благодійному фонду „Милосердя”

21 лютого 2012

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(восьма сесія шостого скликання)
Р І Ш Е Н Н Я

15 березня 2012 року
м. Чернігів

Про встановлення зменшеного розміру орендної
плати за оренду майна спільної власності
територіальних громад сіл, селищ Чернігівського
району Чернігівському районному благодійному
фонду „Милосердя”

Розглянувши звернення комунального лікувально-профілактичного закладу „ Чернігівська центральна районна лікарня” від 9 лютого 2012 року № 332 про встановлення зменшеного розміру орендної плати Чернігівському районному благодійному фонду „Милосердя” за користування приміщенням колишньої поліклініки в одноповерховій будівлі, розташованій за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 114, що є обєктом спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району і перебуває в оперативному управлінні комунального лікувально-профілактичного закладу „Чернігівська центральна районна лікарня”, керуючись п.п. 19, 20 ч. 1 ст. 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до розділу 14 Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району, затвердженої рішенням районної ради від 15 вересня 2011 року, районна рада вирішила:

1. Встановити зменшений розмір орендної плати Чернігівському районному благодійному фонду „Милосердя” за оренду приміщення колишньої поліклініки в одноповерховій будівлі, розташованій за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 114 загальною площею 19,88 м2, яка перебуває в спільній власності територіальних громад сіл і селищ Чернігівського району, зменшивши орендну ставку за 1 м2 орендованих площ на 90% , тобто з 3,50 грн. до 0,35 грн. (місячна ставка орендної плати за оренду 1м2 загальної площі орендованого об’єкта, що застосовується для обчислення розміру місячної орендної плати згідно п. 6.4 вищевказаної Методики).

2. Встановити зменшений розмір орендної плати на період з 8 лютого 2012 року по 7 лютого 2013 року за користування орендованим майном відповідно до договору оренди № 02 від 1 січня 2012 р., укладеного між комунальним лікувально-профілактичним закладом „Чернігівська центральна районна лікарня” та Чернігівським районним благодійним фондом „Милосердя”.

3. Головному лікарю комунального лікувально-профілактичного закладу „Чернігівська центральна районна лікарня” укласти відповідну додаткову угоду до договору оренди № 02 від 1 січня 2012 року.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин