back

Про затвердження Положення про порядок призначення та звільнення з посад керівників підприємств, установ, організацій, закладів, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району та Типової форми контракту з керівником підприємства, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району

02 серпня 2016

ПРОЕКТ

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(________________ сесія сьомого скликання)


__________ 2016 року
м.Чернігів

Про затвердження Положення про порядок
призначення та звільнення з посад керівників
підприємств, установ, організацій, закладів, що
належать до спільної власності територіальних
громад сіл, селищ Чернігівського району та
Типової форми контракту з керівником підприємства,
що є у спільній власності територіальних громад
сіл, селищ Чернігівського району

З метою встановлення єдиного механізму організаційно-правових заходів щодо призначення на посаду або звільнення з посади керівників підприємств, установ, організацій, закладів, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, відповідно до пункту 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, частин 3, 4 статті 65, частини 7 статті 78 Господарського кодексу України районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити Положення про порядок призначення та звільнення з посад керівників підприємств, установ та закладів, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району (додається).

2. Затвердити Типову форму контракту з керівником підприємства, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району (додається).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Аналiз_регуляторного_впливу.docx>Аналіз регуляторного впливу...