back

Про реорганізацію Шестовицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області

30 серпня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(восьма сесія сьомого скликання)


30 серпня 2016 року
м.Чернігів

Про реорганізацію Шестовицької
загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів
Чернігівської районної ради
Чернігівської області

З метою оптимізації мережі загальноосвітніх навчальних закладів у районі та підвищення ефективності організації навчально-виховного процесу з урахуванням наявного учнівського контингенту, враховуючи рекомендації постійної комісії районної ради з питань освіти, охорони здоров»я, соціального захисту, культури, спорту та туризму від 26 серпня 2016 року, відповідно до статей 9,11 Закону України «Про загальну середню освіту», статті 18 Закону України «Про освіту», статей 63,78 Господарського кодексу України, статей 104, 105 Цивільного кодексу України, Постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2016 року № 15 «Деякі питання регулювання міжбюджетних відносин», керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а :

1. З 01 вересня 2016 року реорганізувати шляхом перетворення загальноосвітній навчальний заклад «Шестовицька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області» у «Шестовицька загальноосвітня школа І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області».

2. Чернігівській районній державній адміністрації відповідно до діючого законодавства забезпечити:

2.1. в термін до 30.09.2016 року проведення організаційно-правових заходів щодо реорганізації Шестовицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області шляхом перетворення в Шестовицьку загальноосвітню школу І ступеня Чернігівської районної ради Чернігівської області в термін до 03.10.2016 року;

2.2. повідомлення працівників Шестовицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів про реорганізацію навчального закладу.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Чернігівської районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)