back

Про внесення змін до рішення Чернігівської районної ради від 29 січня 2016 року «Про затвердження районної Програми фінансового забезпечення нагородження відзнаками районної державної адміністрації та районної ради на 2016 рік»

09 серпня 2016

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(сьома сесія сьомого скликання)


9 серпня 2016 року
м.Чернігів

Про внесення змін до рішення
Чернігівської районної ради від 29 січня
2016 року «Про затвердження районної
Програми фінансового забезпечення
нагородження відзнаками районної
державної адміністрації та районної
ради на 2016 рік»

З метою забезпечення фінансування заходів щодо нагородження відзнаками районної державної адміністрації та районної ради, відзначення кращих трудових колективів, територіальних громад, працівників різних галузей господарства району, відповідно до статті 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», пункту 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. У зв'язку з необхідністю додаткового фінансування заходів, передбачених Програмою фінансового забезпечення нагородження відзнаками районної державної адміністрації та районної ради на 2016 рік (далі Програма), затвердженою рішенням районної ради від 29 січня 2016 року:

1.1. У пункті 8 «Орієнтовний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації Програми, всього» розділу 1 Програми «Паспорт Програми фінансового забезпечення нагородження відзнаками районної державної адміністрації та районної ради на 2016 рік» цифри «22650,0» змінити на «32600,0».

Розділ 4 «Обсяги та джерела фінансування Програми фінансового забезпечення нагородження відзнаками районної державної адміністрації та районної ради на 2016 рік» викласти в такій редакції: «Фінансування Програми здійснюватиметься за рахунок асигнувань, передбачених головному розпоряднику коштів районного бюджету.

Загальний обсяг фінансового забезпечення Програми становить 32,600 тис. грн.

Розпорядником коштів є районна державна адміністрація.

Основними завданнями Програми є забезпечення:

- виплати грошової винагороди до Почесної грамоти та Подяки районної державної адміністрації та районної ради в розмірі відповідно 21,600 тис. грн., з них податок на доходи фізичних осіб – 3780,52 грн. та військовий збір – 313,77 грн.

- придбання бланків Почесної грамоти та Подяки;

- придбання рамок для оформлення Почесної грамоти та Подяки районної державної адміністрації та районної ради.

1.2. Додаток до Програми викласти у редакції, що додається.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку.

Голова районної ради О.М. Ларченко


Результати поіменного голосування
(переглянути...)